Over MAMZ!

Wie is MAMZ?

lenny_marindaTwee  vrouwen, twee moeders, Lenny Volger en Marinda Wiersema, die met hun eigen leven, als bron van  inspiratie met vrouwen willen werken. De continue zoektocht naar  persoonlijke groei en balans in het leven. Om vanuit het hart eigen keuzes te kunnen maken; onafhankelijk van de verwachtingen van anderen. “Waar sta ik, wat kan ik en wat wil ik? ” Boeiende processen waar elke vrouw en moeder in haar leven mee te maken krijgt. Daar willen we graag bij helpen.
 
 

Wat doen we?

MAMZ! ondersteunt vrouwen met cursussen, workshops en meer, om bij grote veranderingen in hun leven in hun kracht te blijven staan en daarbij de balans zoveel mogelijk te behouden.

Onze  focus ligt in de eerst plaats bij vrouwen tijdens hun zwangerschap en daarna. Dit is een periode in het leven van grote verandering waarbij vrouwen zich vaak steeds meer bewust worden over het wankele evenwicht tussen persoonlijke groei en het behouden van de balans met hun naaste omgeving.
 

Naast MAMZ! zijn we in 2011 gestart met het overdragen van onze kennis en ervaring aan professionals. MAMZ! Academy is daarvoor geboren. Via deze academie geven we opleidingen en  cursussen aan (potentiële) professionals die beroepsmatig vrouwen (en hun partners) willen begeleiden en ondersteunen tijdens en na de zwangerschap. Welke activiteiten MAMZ! in de toekomst nog meer  gaat doen, is ook voor ons nog een ontdekkingstocht! Wil je het weten? Surf dan af en toe even naar deze website.