Utrecht en Zeist

Utrecht
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Het Coachhuis aan het Oorsprongpark is een prachtig sfeervol pand. Hier kun je terecht voor zwangerschapsbegeleiding NatuurlijkZwanger-Privé. Het pand ligt aan het einde van de Maliebaan en Biltstraat en is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer (diverse bussen vanaf CS, bushalte op 200 meter van ons pand). In de nabije omgeving is parkeergelegenheid, maar wel betaald parkeren.


Zeist – Restaurant Blik & Burgers

In een prachtige omgeving bij Slot Zeist kun je je lekker buiten in de natuur voorbereiden via de cursus NatuurlijkZwanger-Outdoor. Ga wandelen en bereid je tegelijkertijd  voor zodat je met vertrouwen je bevalling tegemoet kunt zien.Planning Utrecht 2018

In Utrecht kun je bij MAMZ! terecht voor privéles in Utrecht; alleen of samen met je partner. Dit is op een tijdstip dat je uitkomt en kost € 80,00 per uur. Kijk op NatuurlijkZwanger-Privé voor meer informatie. Je kunt ook individuele zwangerschapsbegeleiding met partner in de natuur doen.

Planning Zeist 2018

In Zeist kun je deelnemen aan de cursus NatuurlijkZwanger-Outdoor. Een heerlijke combinatie van lekker buiten zijn en je ondertussen voorbereiden op je bevalling. De cursus kost € 60,00. Het is ook mogelijk om deze cursus individueel te volgen. De cursus kost dan 120 euro.

NatuurlijkZwanger-Outdoor

Locatie Datum en tijd Beschikbaarheid
Zeist Vanaf september 2018 nog plaatsen vrij

Meld je hier aan.