NatuurlijkZwanger – Outdoor

Ben je al wat verder in je zwangerschap en vind je het fijn om al wandelend buiten je voor te bereiden op de bevalling? Dan is de zwangerschapscursus NatuurlijkZwanger – Outdoor wellicht iets voor jou. De twee uur durende cursus wordt gegeven in de natuur in de omgeving van Zeist en Utrecht.

NatuurlijkZwanger – Outdoor is een unieke cursus met invloeden vanuit de MindWalk®. Het accent van de cursus ligt op ademhalings- en ontspanningstechnieken om de weeën op te vangen, perstechniek en informatie over de bevalling. Dit wordt gecombineerd met mindfulness, wandelen, yoga en ontspanning. Je wandelt maximaal 3 km, maar we verzamelen binnen bij diverse locaties. Bij extreem slecht weer wordt gezorgd voor een alternatieve locatie binnen.

 

Lijkt het je wat om…
  • in rustig tempo te wandelen
  • heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur
  • ondertussen de ademhalingstechnieken te leren
  • en de perstechniek
  • en natuurlijk praktische informatie over de bevalling…

 

Meld je dan hier aan

 

Locatie Zeist

We starten bij restaurant Blik & Burgers, dichtbij bij Slot Zeist. Na een korte kennismaking met thee en koffie gaan we naar buiten. Ook voor vrouwen buiten Zeist is deze locatie goed bereikbaar per auto. Er is gratis parkeergelegenheid in de buurt.
Adres: Filosofenlaantje 9, 3703 DZ Zeist

Locatie De Bilt

We starten bij restaurant De Biltsche Hoek, dichtbij Utrecht. Na een korte kennismaking met thee en koffie gaan we naar buiten. Deze locatie goed bereikbaar per bus en auto. Er gaat elke tien minuten een bus naar Utrecht en er is gratis parkeergelegenheid bij het restaurant.
Adres: De Holle Bilt 1, 3732 HM De Bilt

Planning en kosten


NatuurlijkZwanger-Outdoor

Zeist Vrijdag 16 maart 2018  – 10.00 tot 12.00 uur nog plaatsen vrij
Zeist Vrijdag 6 april 2018  – 10.00 tot 12.00 uur nog plaatsen vrij


Prijs € 60,00 incl. btw
Prijs NatuurlijkZwanger – Outdoor Individueel (eventueel met partner) € 120,00 incl. btw

Vergoeding zorgverzekeraar
Sommige verzekeraars vergoeden gedeeltelijk de kosten van de zwangerschapscursus. Dit verschilt per zorgverzekeraar en is afhankelijk van de door jou gekozen aanvullende verzekering.