NatuurlijkZwanger – Privé

Close-up of a pregnant woman's sittingWil je graag zwangerschapsbegeleiding, geheel afgestemd op jouw wensen? Zie je een beetje op tegen de bevalling en vind je het fijner om je in alle rust en in je eigen tempo voor te bereiden op je bevalling? Schrijf je dan in voor begeleiding privé van MAMZ! Dan kun je zelf bepalen wanneer en welke onderwerpen je tijdens de begeleiding aan bod wilt laten komen.

 

Bepaal zelf wat je aan bod wilt laten komen…

MAMZ! biedt verschillende lessen of behandelingen aan die een goede voorbereiding zijn op je bevalling. Zo kun je praktische informatie krijgen over de bevalling, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, de perstechniek en Do-In. Maar ben je bijvoorbeeld snel moe, heb je last van je rug of andere zwangerschapskwaaltjes? Dan is het ook mogelijk – afhankelijk van de docent – om een shiatsu-behandeling of massage te nemen. Vind je het fijn dat jouw partner zich ook goed voorbereid op de bevalling? Dan kan hij/zij leren hoe jij kan worden gesteund tijdens de bevalling als het gaat om massages, opvangen van de weeën en tijdens de persfase.
 

Waar kun je uit kiezen?
  • Praktische voorbereiding op de bevalling – ademhalingstechnieken, informatie over de verschillende fasen van de bevalling, Do-In – meridiaanstrekkingen ter bevordering van de energiebalans van lichaam en geest.
  • Leer jezelf drukpuntmassage – ter verlichting van bijvoorbeeld zwangerschapskwaaltjes.
  • Coaching – ter bevordering van je zelfvertrouwen en mentale voorbereiding op de bevalling.
  • Shiatsubehandeling (oosterse massage) – De behandelingen zijn ter bevordering van het behoud van de natuurlijke balans in je lichaam én geest tijdens de zwangerschap of ter verlichting van zwangerschapskwaaltjes en bij vermoeidheid.
  • Optimale begeleiding van jouw partner

 

Alleen of samen met je partner?

Als je wilt kun je de zwangerschapsbegeleiding alleen of samen doen met jouw partner.
 
 

Maak hier een afspraak.