Cursussen

iStock_000002658857SmallCursus NatuurlijkZwanger

NatuurlijkZwanger is een complete en praktische zwangerschapscursus die je helpt om je bevalling met vertrouwen tegemoet te zien. De oefeningen komen uit verschillende westerse en oosterse stromingen en zijn gericht op het behoud van de natuurlijke balans in lichaam én geest tijdens de zwangerschap.


 

 

De cursus NatuurlijkZwanger kent de volgende varianten:

Het aanbod kan per locatie in Nederland verschillen. De inhoud en aanpak van de lessen NatuurlijkZwanger van MAMZ is echter overal hetzelfde. Welke MAMZcursus je ook kiest, er is altijd één partnerles in het programma opgenomen.
 
 

Cursus NatuurlijkHerstellen

iStock_000002883289XSmallDe cursus NatuurlijkHerstellen is gericht op het herstellen van jouw natuurlijke balans van lichaam en geest ná de zwangerschap. Je kunt ongeveer vier weken na je bevalling met de cursus starten. Heb je een keizersnede gehad, dan adviseren we je om zes weken na je bevalling te starten.
 
 

Workshop bewust moederschap

Young mother and daughter laying on the grass - practising
Bewust moederschap is een 1-daagse workshop voor vrouwen die graag meer inzicht willen krijgen in datgene wat onbewust invloed uitoefent op hun moederschap. Je kunt de workshop zien als een volgende stap op weg naar bewuster moederschap.

Meld je hier aan.