Marinda Wiersema

Utrecht

Marinda begeleidt al meer dan 8 jaar met veel plezier en passie vrouwen rondom de zwangerschap in Utrecht. Inmiddels heeft ze al meer dan 1000 vrouwen geholpen met de voorbereiding van hun bevalling. Daarnaast is ze als mede-oprichter en docent verbonden aan het opleidingsinstituut MAMZ! Academy dat onlangs is erkend door het CRKBO.

Ze volgde onder meer de Shiatsu-opleiding aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu in Den Haag en de opleiding als docent voor zwangerschapsyoga bij Samsara in Bilthoven. Daarnaast deed ze diverse coachingsopleidingen en workshops op het gebied van NLP, systemisch werken, EFT en intuitieve ontwikkeling in India.
Zij vindt een goede balans in haar leven door de combinatie van haar werk met “het hoofd en het hart” als mentor en trainer en met “de handen en het hart” als therapeut. Naast haar werk is ze moeder van twee dochters en twee stiefzoons. Tevens heeft zij onder de naam Stiefmamz een praktijk voor het begeleiden van stiefmoeders en samengestelde gezinnen.

“Als trainer van MAMZ! vind ik het geweldig om vrouwen rondom hun zwangerschap te steunen en ze te inspireren in hun weg naar moederschap. Het centrale thema van mijn lessen is “energie en balans” in de breedste zin van het woord. Tijdens de lessen maak ik gebruik van mijn kennis van de oosterse geneeskunde, maar zeker ook mijn ervaring als moeder en mentor. Mijn lessen zijn afwisselend en switchen van serieus naar lekker ontspannen. Ik vind het belangrijk om naast de lesstof ook tijd te nemen om ervaringen uit te wisselen over de zwangerschap en bevalling. Want “moeder zijn” blijft bijzonder.” Sinds kort verzorg ik samen met Gaby Bosch de workshop “Happy MAMZ!”. Onder het motto “meer genieten van je moederschap” krijg je meer inzicht in waar je als moeder tegenaan loopt en hoe je daar mee kan omgaan.