Gaby Bosch

Utrecht

Gaby geeft samen met Marinda de workshop “Happy MAMZ!”. Onder het motto “meer genieten van je moederschap” krijg je meer inzicht in wat jou als moeder drijft en meer keuzevrijheid hoe je daarmee om wil gaan.

Gaby werkt al jaren binnen het welzijnswerk in de gemeente Utrecht. Heeft 4 jaar ervaring in opvoedondersteuning aan huis. Sinds 2009 is zij werkbegeleider en coach van pedagogische medewerkers die werken met het jonge kind. Daarnaast is zij projectleider van het project `In dialoog met ouders` en ´In samenwerking met ouders` binnen de welzijnsorganisatie Spelenderwijs Utrecht.

Gaby is psycho-sociaal counselor en heeft gestudeerd aan de Academie Integrale Menswetenschappen SPSO. Haar hart ligt bij het systemische en contextuele werken en de transpersoonlijke psychologie. Zij heeft diverse trainingen en workshops gevolgd in de ontwikkeling van het jonge kind, educatie voor het jonge kind, opvoedondersteuning, coaching, video-coaching en de dialoogvoering.

‘Ik ben moeder van een zoon van zeventien en een dochter van vijftien jaar oud. Van alle ervaringen in mijn leven heb ik van het moederschap het meeste over mijzelf geleerd. Het moederschap staat zo dicht bij mijzelf en daarbij waren mijn kinderen mijn grootste leermeesters. Mijn persoonlijke missie is een bijdrage te kunnen leveren aan het versterken van de innerlijke kracht en de ´eigenwijsheid´ van moeders. Centraal in mijn begeleiding staat dat ik de ander echt wil ontmoeten en in beweging wil brengen het bewustzijn verder te ontwikkelen.”